Medarbeiderne

Sammen er vi ett godt team som vil hjelpe deg slik at du får en best mulig tannhelse. Vi har bred erfaring innen tannhelse og kombinerer dette med moderne metoder og nytt moderne utstyr. Vi trives på jobben, og vi håper du vil trives hos oss!

Kolbotn Tannhelsesenter finner du i Sentrumsbygget på Kolbotn. Vi tilbyr tannbehandling til nye og eksisterende pasienter i området Follo og resten av Akershus samt Oslo.

Tannlege Thomas Kihlman har Odontologisk embetseksamen fra 1998 og har god erfaring fra privat praksis. Thomas begynte på klinikken i Juli 2003, og ble daglig leder samt overtok praksisen i 2016.

Therese Johansen er autorisert tannhelsesekretær med flere års erfaring

Alexandra Fevang begynte hos oss Juni 16 og jobber deltid samtidig som hun skolerer seg. Hun sikter på autorisasjon som tannhelsesekretær.

Tilsammen er vi en trivelig klinikk med hvor alle er velkomne!
Send forespørsel
Vi tar kontakt innen en virkedag!
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
Tannlege Thomas Kihlman

Tok Odontologisk Embedseksamen 1998 Univ. i Oslo. Har tidligere drevet privat praksis på Majorstuen og kom til Kolbotn Tannhelse i 2003. Overtok praksisen i 2016 og er daglig leder. Thomas har tilleggsgodkjenning for implantatprotetikk.

Tannlege Alan Hafid

Alan avsluttet sin cand.odont i 2016. Med tilknytning til kontoret fra tidligere, var det et felles ønske at han begynte her. Alan konsulterer og behandler i tillegg enkel kjeveortopedi med Invisalign.

Tannlege Thomas Nordhammer

Tok Odontologisk Embedsekseksamen 2003 Univ. i Oslo. Han har tidligere jobbet i Den Offentlige Tannhelsetjenesten, samt drevet privat praksis på Ski inntil 2015.

Therese Johansen

Therese Johansen er autorisert tannhelsesekretær med lang erfaring. Hun begynte hos Kolbotn Tannhelse Aug 2016.

Alexandra Fevang

Alexandra Fevang begynte som tannhelsesekretær Mai 2016. Hun er under utdannelse med autorisasjon som tannhelsesekretær som mål.

Tannpleier Sofia Hald

Sofia avsluttet sin utdannelse ved UiO 2016. Hun har siden jobbet ved en spesialistklinikk i Oslo. Sofia startet deltid hos oss Mai 2017.

loader
Kolbotn Tannhelsesenter 2019. Tannlegene i Ingierveien 6 på Kolbotn. 66 80 25 15 post@kolbotntannhelse.no
Webutvikling:  a2n