SKINNEBLEKING - HJEMMEBLEKING


Er det trygt? Ja. Bleking av tenner under oppsyn av tannlege er trygt. Dette er bevist vitenskapelig gjennom studier over flere år. Hos oss bruker vi ett anerkjent blekemiddel som heter Opalescence. Den aktive delen i Opalescence er karbamidperoksyd,som trygt har blitt brukt for å bringe tilbake et lyst og hvitt smil for millioner av mennesker over hele verden. Opalescence 10% er godkjent av ADA-American Dental Association.

Hvordan virker det? Vi tar et avtrykk av tennene dine for å kunne lage en individuell skinne til din blekeprosedyre. Opalescence gel plasseres i denne tynne behagelige skinnen og plasseres over tennene. Det som skjer når du bleker er at karbamidperoksyd brytes ned og fritt oksygen trenger inn i emaljen og dentinet(tannbenet). Dette bleker de misfargede flatene. Strukturen på tannen forandres ikke. Fargen på tannen har helt enkelt blitt lysere.

Hvor lang tid tar det? Allerede etter en natt kommer resultatet. Optimal naturlig hvithet kommer vanligvis når prosessen har pågått i 6-10 netter. Vi kan fortelle deg hva du kan forvente i din situasjon.

Finnes det noen bivirkninger? Det finnes enkelte mennesker som kan oppleve økt sensibilitet for varmt og kaldt under blekeprosessen. Dette er forbigående og kan behandles med Ibuprofen  som vi har på klinikken. Det er viktig at vi har undersøkt tennene dine, og at de tennene som skal blekes ikke har hull og at gamle fyllinger er tette. Vi anbefaler at du skyller med fluor munnskyllevæske daglig under blekeprosessen. Sensibiliteten forsvinner normalt 48 timer etter du har avsluttet blekeprosessen.

Hvor lenge varer blekingen? Varigheten avhenger først og fremst av deg selv. Hold god munnhygiene og puss tennene som vanlig, spesielt etter å ha spist eller drukket fargesterk mat eller drikke, og resultatet kan holde i mange år. Hvis du inntar fargesterke emner som tobakk,kaffe og rødvin kan du behøve en blekeprosess annet hvert år. Du kan oftest bruke den samme blekeskinnen. Da holder det å kjøpe Opalescence blekegel.

Hvor mye koster blekingen? Noen velger bare å bleke en kjeve,- det koster kr. 2500,-. Begge kjever samtidig koster kr. 4000,- . Dette inkludere blekeskinne, Opalescence blekegel, instruksjon muntlig og skriftlig. 

 

Send forespørsel
Vi tar kontakt innen en virkedag!
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader
Kolbotn Tannhelsesenter 2019. Tannlegene i Ingierveien 6 på Kolbotn. 66 80 25 15 post@kolbotntannhelse.no
Webutvikling:  a2n