top of page

Invisalign Tannregulering

Nytt smil og rettere tenner er noe mange ønsker seg -  men mange er også skeptiske til å justere tannstillingen med de skjemmende «togskinnene» vi gjerne assosierer med tannregulering. 

Invisalign® er et komfortabelt, avtagbart og et gjennomsiktig alternativ til den tradisjonelle metallstrengen. Med Invisalign® Tannregulering kan du få rettere tenner og et penere smil med tilnærmet usynlig tannregulering.

Invisalign gir deg disse fordelene:


1. Tilnærmet usynlig – regulerings-skinnene er av gjennomsiktig plastmateriale.

2. Invisalign er avtakbar– Reguleringskinnene kan taes ut og du kan dermed spise og drikke som normalt.

3. Invisalign er komfortabel: Du har ingen stålstrenger eller skarpe metallgjenstander festet til tennene som ved tradisjonell regulering. Da unngår lettere munnsår, irritasjon av munnslimhinnen, og generelt ubehag ofte forårsaket av regulering.


 

Hvordan fungerer Invisalign?

Invisalign gir deg mulighet til å bedømme resultatet før behandlingsstart –du kan se og vurdere din egen virtuelle behandlingsplan i en 3D animasjonsfilm før behandlingen starter. Dermed kan du se hvordan tannstillingen utvikler seg over behandlingsløpet og tydelig se resultatet du kommer til å ende opp med. 

Som følge av at du ser planlagt resultat før behandlingstart gir det deg en ekstra trygghet av å se resultatet opp mot kostnadsinvesteringen i regulering. Du og din tannlege kan jobbe tett sammen med å utforme et smil og et behandlingsforløp du er fornøyd med, og som gir ditt ønskede resultat før behandlingsstart.

Mer tilrettelagte kontroller til tannlegen tilpasset deg i aktivt arbeidsliv – Prisen er omtrent lik som standard regulering med stålbøyle, men tradisjonell tannregulering kan kreve mange tannlegebesøk der man må etterstramme tannreguleringen i takt med at tennene til pasienten flytter på seg. Invisalign-reguleringen bygger på et behandlingsforløp der du selv bytter skinner hver 7-14 dag, og du trenger derfor normalt kun å gå til tannlegen hver 4.-8.uke for kontroll.

bottom of page