VISDOMSTENNER - TREKKING - BEHANDLING


Vi gjør alt vi kan for å bevare alle tennene - også visdomstennene. Men av og til har visdomstennene en beliggenhet som gjør at det blir betennelse i tannkjøttet rundt tannen. Det kan gi hevelse og være svært smertefullt. Andre årsaker til at de må fjernes kan være plassmangel eller feil posisjon. Det er også  vanlig med hull i visdomstennene.

Vi har lang erfaring i fjerning av visdomstenner. Vi legger vekt på at du skal ha minst mulig ubehag ved inngrepet. Hvis du ønsker det bruker vi overflatebedøvelse før vi setter en vanlig bedøvelse,slik at du ikke kjenner stikket. Vi lar selvsagt bedøvelsen få god tid til å virke. Selve inngrepet går rimelig raskt og smertefritt, oftest under 30 minutter. Mer kompliserte visdomstenner kan ta noe lengre tid, men sjelden over 1 time.

Desverre er det slik at det kan bli noe ettersmerter etter å ha fjernet  en visdomstann. For oss er det viktig at du blir best mulig informert om hvordan du skal forholde deg de første dagene etter inngrepet for at du skal få minst mulig ubehag.  Du vil få resept på et betennelsesdempende og smertestillende medikament. Vi anbefaler at du tar det i 2-3 dager etter inngrepet. Eventuelle sting fjernes etter 1 uke.

Priser fra ca. Kr.1500 ,- til kr. 2540 ,- + bedøvelse/røntgen.

Se video her -

 Fjerning av visdomstann 
Visdomstenner generelt 

 

  Pris: Fjerning av visdomstenner
  Priser Fra
  Prisliste
 • 1330 + anest.,-
 • 1580,-
 • Ca.3000,-
Pris: Fjerning av visdomstenner
 • Trekking av tann.
  1330 + anest.,-
 • Fjerning av visdomstann.
  1580,-
 • Kirurgisk fjernelse av retinert (delvis eller ikke frembrutt) visdomstann.
  Ca.3000,-
Send forespørsel
Vi tar kontakt innen en virkedag!
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen
loader
Kolbotn Tannhelsesenter 2019. Tannlegene i Ingierveien 6 på Kolbotn. 66 80 25 15 post@kolbotntannhelse.no
Webutvikling:  a2n